Topp topp 10 hockey keeperkamper

Alle elsker en god hockeykamp, ​​men veldig sjelden ser vi målvakt komme inn i handlingen. Så spennende som det er å se to tøffe karer slippe hanskene, sammenligner det ikke med å se to målvakter som forlater brettene sine for å skrote. Her er min topp 10 -liste over de største NHL -målvaktene gjennom tidene:

10. Miikka Kiprusoff vs. Thomas Vokoun

20. mars 2004 besøkte Nashville Predators Calgary Flames. Det var et slagsmål på midtisen, med begge målvakt midt i den. Calgarys Miikka Kiprusoff og Nashvilles Thomas Vokoun byttet ut slag til dommeren delte opp de synlig slitne målvaktene. Kiprusoff stemte over 15 straffeminutter, mens Vokoun samlet 17.

9. Brent Johnson vs Rick DiPietro

New York Islanders møtte Pittsburgh Penguins 2. februar 2011. Med bare 17 sekunder igjen i kampen, brøt det ut kamper i hjørnet av isen. Målvakter Brent Johnson (Pittsburgh) og Rick DiPietro (New York) bestemte seg også for å skrote, men det varte ikke veldig lenge. En trøkk fra Johnson og DiPietro gikk ned. DiPietro led ansiktsbrudd fra treffet. Johnson fikk 17 minutter i straffer, mens DiPietro hadde 19.

8. Steve Shields vs. Garth Snow

Denne kampen skjedde 3. mai 1997 i et spill mellom Philadelphia Flyers og Buffalo Sabres. Buffalos målvakt, Steve Shields, hadde tenkt sin egen virksomhet da Filadelfias Garth Snow begynte å provosere ham til å kjempe. Begge målvakt begynte å kaste slag mens dommeren fortsatt var mellom dem. Når dommeren slapp unna målvakten, handlet skjold og snø omsatte slag og havnet halvveis inn i Sabres 'Bench. Shields endte opp med 7 straffeminutter, mens snø fikk ytterligere to.

7. Corey Schwab vs. Tommy Soderstrom

9. desember 1995 er en dato jeg er sikker på at Tommy Soderstrom aldri vil glemme. I et spill mellom New York og New Jersey, Devils 'målvakt, skøyt Corey Schwab ned isen for å møte Tommy Soderstrom, som definitivt ikke forventet det. Schwab tok tak i Rangers 'målvakt og begynte å hamre ham foran Soderstroms nett. Soderstrom endte opp med å få et stort gash på venstre kinn som krevde fem masker. Soderstrom fikk 7 straffeminutter, mens Schwab ble kastet ut fra spillet og ble overlevert 29 straffeminutter.

6. Byron Dafoe vs. Patrick Lalime

Denne kampen fant sted 17. januar 2002, i et spill mellom Ottawa Senators og Boston Bruins. Alle som begynner å kjempe bak Ottawas nett, inkludert målvakt Patrick Lalime. Det fikk Bostons målvakt, Byron Dafoe, til å skate ned isen og ta på seg Lalime. Først så det ut som om disse to var sakte dans, men snart nok begynte knyttnever å fly. Kampen ble avsluttet etter noen få høyre hender fra Dafoe og et kutt over Lalimes venstre øye. Begge målvakt fikk 17 minutter i straffer.

5. Dan Cloutier vs. Tommy Salo

4. april 1998 brøt det ut en slagsmål mellom New York Islanders og New York Rangers. New York Islanders målvakt, Tommy Salo, kom til Mariusz Czerkawskis forsvar mot tøffing, P.J. Lager, bare for å bli trukket bort av Rangers 'målvakt, Dan Cloutier. Etter at Cloutier lett droppet Salo til isen, fortsatte han å banke på ham i flere øyeblikk. Etter å ha forlatt Salo på isen, skøyt Cloutier seg deretter over til øyboerbenken og utfordret de gjenværende spillerne. Begge målvakt fikk 17 minutter i straffer.

4. Chris Osgood vs. Patrick Roy

1. april 1998 var en April Fools Colorado Avalanche og Detroit Red Wings vil aldri glemme. Et drøyt år etter at Patrick Roy og Mike Vernon droppet hanskene sine, bestemte Roy seg for å prøve Chris Osgood. Dommeren prøvde å stoppe Roy fra å gå etter Osgood, men han støttet til slutt av og lot goaltenders slå på hverandre. Osgood, den mindre av de to, håndterte seg ganske godt mot den robuste Roy. Osgood endte opp med 17 straffeminutter, mens Roy fikk 31.

3. Ron Hextall vs. Felix Potvin

Alle vet om Philadelphia Flyers målvakt Ron Hextalls temperament, men 10. november 1996 fikk Toronto Maple Leafs -keeperen, Felix Potvin, førstehåndsopplevelse. Rett etter den spillende fløyta fløy Hextall til den andre enden av isen som en hurtigløper for å møte Potvin. Jeg ble positivt overrasket over å se hvor godt Potvin håndterte seg selv. Potvin fikk 7 straffeminutter, mens Hextall stemte 29. Dette er definitivt en kamp å huske.

2. Mike Vernon vs. Patrick Roy

26. mars 1997, i et spill mellom Colorado Avalanche og Detroit Red Wings, fant en av de mest spennende keeperkampene gjennom tidene sted. Alle på isen var brawling, inkludert målvakter Patrick Roy (Colorado) og Mike Vernon (Detroit). Colorado's Claude Lemieux ble banket av Detroits tøffe fyr, Darren McCarty, noe som fikk Patrick Roy til å komme til hans forsvar. Imidlertid ble Roy stoppet av Detroits venstre vingen Brendan Shanahan, og etter hvert fikk målvaktene inn i det jeg anser for å være den beste keeperkampen gjennom tidene. Både Roy og Vernon fikk syv minutter i straffer.

1. Ray Emery vs. Martin Biron

22. februar 2007, i et spill mellom Ottawa Senators og Buffalo Sabres, brøt det ut en slagsmål ved 5:13 inn i andre periode. Målvakter Ray Emery (Ottawa) og Martin Biron (Buffalo) bestemte seg også for å komme inn i en krangel. Emery vant tydelig den kampen, og når begge målene sto opp, ønsket han å gå igjen. På det tidspunktet kom imidlertid Buffalos tøffe fyr, Andrew Peters, til Birons forsvar for å bekjempe den bølle "sukker" Ray Emery. Begge målvakter ble kastet ut fra spillet med Emery som fikk 22 straffeminutter, inkludert to kampfaglige hovedfag, og Biron med 17 minutter.